Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сито для просіювання борошна - важливий прилад, без якого спекти пишні булочки, пиріжки або хліб практично неможливо. Також без просіювання борошна повітряний бісквіт не вийде. Такщо, якщо ви займаєтеся випічкою, то сито має бути обов'язково на кухні серед кухонного начиння. Особливо зручно, якщо сито з нержавіючої сталі маленьке, адже про його комфортність зберігання теж не варто забувати.
Професійні кухарі стверджують, що ідеальним ситом для використання є саме сито із нержавіючої сталі. По-перше, таке сито довговічне. По-друге, його можна використовувати не тільки для просіювання борошна, але й для приготування інших кулінарних смаколиків:
- Для перетирання ягід для морсів або овочів із фруктами для соусів;
- для промивання овочів, макаронних виробів;
- Для промивання круп;
- Для проціджування рідкого тіста від грудочок;
- Для зливу води із страв;
- Для приготування на пару.
Розмір маленького сита металевого:
- 18.5х18.5х4.8 см (дно 18 см).