Варка на пару — дуже делікатний спосіб термообробки продуктів. Їжа не піддається дії високих температур, в продуктах зберігається набагато більше вітамінів та інших біологічно активних речовин.
- Без жиру
На пару можна готувати дуже легкі низькокалорійні блюда, оскільки в пароварку вам не потрібно додавати ніякого жиру.
- Без канцерогенів
Крім того, обробка паром не призводить до утворення небезпечних для здоров'я сполук, що може відбуватися під впливом високої температури при смаженні або запіканні.
- Краще, ніж варити або тушкувати
Приготування їжі на пару виграє і порівняно з варінням та тушкуванням.
- Смачно і красиво
Крім усіх вищезгаданих переваг, використання пари, дозволяє максимально зберегти природний вигляд, смак і аромат їжі. Після обробки парою продукти майже не втрачають натуральний колір і форму.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | A-plus |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Кількість ярусів пароварки | 1 |
Діаметр пароварки, см | 29 |
Матеріал кришки | Нержавіюча сталь |
Полірування матеріалу | Дзеркальна |
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Загальна висота пароварки | 4 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Подарункова упаковка | Ні |